فعالیت غرفه جامعه الزهرا در نمایشگاه ردای سرخ

غرفه جامعه الزهرا در نمایشگاه ردای سرخ

غرفه جامعه الزهرا در نمایشگاه ردای سرخ ویژه کنگره 4 هزار شهید روحانی کشور تا 10 خرداد در مصلای قدس شهر قم پذیرای علاقه مندان است.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه ردای سرخ ویژه کنگره 4 هزار شهید روحانی سراسر کشور تا دهم خردادماه در مصلای قدس شهر قم دایر و پذیرای بازدیدکنندگان محترم است.

در این نمایشگاه که از 31 اردیبهشت ماه آغاز شده ستاد کنگره شهدای روحانی همه استان های کشور غرفه دارند و به معرفی شهدای روحانی استان خود می پردازند.

غرفه جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز که به صورت مشترک با مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برپا شده است با معرفی شهدای طلبه خواهر و روایت گری راویان در مورد زندگی و نحوه به شهادت رسیدن این بانوان مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی، رییس محترم جمهوری نیز صبح فردا چهارشنبه 4خردادماه میهمان نمایشگاه است و در این کنگره به سخنرانی خواهد پرداخت.

علاقه مندان می توانند همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۰ از این نمایشگاه بازدید کنند.