ویژه طلاب جدیدالورود خوابگاهی برگزار می‌شود:

نشست «بهداشت فردی در محیط جمعی»

جامعه الزهرا

نشست چهارروزه «بهداشت فردی در محیط جمعی» ویژه طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه تمام‌وقت خوابگاهی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بهداشت و سلامت طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه تمام‌وقت خوابگاهی با حضور سرکار خانم استاد پورشب و کارشناس بهداشت و سلامت از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده در این مدرسه علمیه برگزار شد.

این نشست تحت عنوان «بهداشت فردی در محیط جمعی» در چهار روز مختلف ویژه طلاب جدیدالورود خوابگاهی در چهار روز 3، 4، 7 و 8 مهرماه تشکیل می شود.

در این نشست که تا کنون دو جلسه از آن تشکیل شده، کارشناس این نشست به طرح مباحث اختصاصی بهداشت و بیماری های واگیر می‌پردازد و در پایان نشست به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ می‌دهد.

همچنین بسته‌های بهداشتی به مناسبت آغاز سال تحصیلی و ورود طلاب جدیدالورود خوابگاهی اهدا می‌شود.