آغاز ثبت نام ترم تابستان آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی

آموزشگاه قرآن هدی

ثبت نام ترم تابستان آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، تجوید، حفظ، مفاهیم، تفسیر، صوت و لحن، انس با قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام و تربیت معلم قرآن کریم آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، ثبت نام ترم تابستان آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی زیر نظر مجتمع هدی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه دختران و بزرگسالان آغاز شد.

کلاس‌های این دوره شامل روخوانی و روانخوانی، تجوید، حفظ، مفاهیم، تفسیر، صوت و لحن، انس با قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام و تربیت معلم قرآن کریم هستند.

کلاس‌های آموزشی به صورت حضوری و مجازی در فضای اسکای روم برگزار می‌شود و اساتید برتر استان در این آموزشگاه حضور دارند، همچنین این کلاس‌ها همراه با کلاس‌های هنری برگزار می‌شوند.

مهلت ثبت نام تا 20 خرداد است و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱ و 09191979902 تماس بگیرند.