تجدید میثاق کاروان راهیان نور جامعه‌الزهرا(س) با شهدا در مناطق دفاع مقدس

راهیان نور 7

کاروان راهیان نور جامعه‌الزهرا(س) با حضور در طلائیه، هویزه، دهلاویه، کانال کمیل و فکه با آرمان های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی، کاروان راهیان نور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سومین روز حضور خود در مناطق جنگی، در سرزمین طلائیه، سه راه شهادت شاه کلید حفظ جزایر مجنون را پشت سر گذاشتند و در هویزه با شهدای دانشجو در راه دفاع از ولایت عهد و پیمان بستند.

اعضای کاروان راهیان نور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در یادمان دهلاویه محل شهادت شهید چمران حضور یافته و رزم شب را در پادگان میش داغ گذراندند.

اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در آخرین روز این اردوی زیارتی معرفتی، صبح خود را با حضور در کانال کمیل نورانی نموده و به سمت فکه که با خاک‌های رمل خود، نمونه ای واضح از رشادت‌ها و فداکاری رزمندگان در  دفاع از میهن بود، حرکت کردند.

کاروان راهیان نور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان هم سرزمین نور را به سوی شهر مقدس قم رهسپار شدند.