برگزاری نخستین جلسه درس اخلاق اساتید در نیمسال دوم 1401-1400

درس اخلاق ویژه اساتید

نخستین جلسه درس اخلاق اساتید در نیمسال دوم 1401-1400 با حضور استاد لقمانی و موضوع «راهکارهای اخلاقی نشاط وپویایی در زندگی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی سرپرست اداره کل امور تربیتی در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک ولادت باسعادت ابن الرضا، جواد الائمه علیه السلام، اظهار داشت: اولین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام در نیمسال دوم 1401-1400 به صورت آفلاین از سوی اداره امور تربیتی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآوری کرد: درس اخلاق اساتید این هفته به موضوع «راهکارهای اخلاقی نشاط وپویایی در زندگی» اختصاص دارد که حجت الاسلام والمسلمین احمد لقمانی، استاد اخلاق حوزه به تبیین آن می‌پردازد.

حسینی یادآور شد: جلسه درس اخلاق ویژه اساتید هر هفته روزهای یکشنبه ساعت ۱۱ تا 12به صورت مجازی خواهد بود و اساتید محترم می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/akhlagh در این جلسات شرکت کنند.