جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) و جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت برگزار شد

جشنواره صبر و استقامت

جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) و جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت با تجلیل از مادران معظم شهدا در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگ میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت با حضور جمعی از بانوان استان قم در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم شکیبافر استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به بیان فضایل و ویژگی‌های حضرت زهرا علیهاالسلام و لزوم الگوگیری از بانوی دو عالم پرداخت.

تجلیل از مادران معظم شهدا، مدیحه سرایی مداحان اهل بیت علیهم‌السلام در رثای حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و برگزاری مسابقه از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

همچنین در این مراسم از شناسنامه بانوی شهیده زهرا استادیان خانی که در فروردین سال 1367 بر اثر حمله موشکی دشمن و اصابت ترکش و ریختن آوار به مقام والای شهادت رسید، رونمایی شد.

جشن حضرت زهرا

جشن کوثر