پیام تبریک مدیر جامعه‌الزهرا(س) به مناسبت روز زن

تبریک مدیر جامعه به مناسبت روز زن

دکتر برقعی در پیام تبریک به مناسبت بزرگداشت مقام زن و روز مادر تصریح کرد: مزین شدن بزرگداشت روز زن به نام حضرت زهرا(س) مدال افتخاری برای جامعه بانوان است.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام تبریک سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مناسبت بزرگداشت مقام زن و روز مادر پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بدین شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

قال المهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف: «اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ؛ الگو و اسوه‌‌ نیکوی من، دختر فرستاده خدا (فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها) است» (الغیبه، للطوسی؛ ص 286).

سپاسگزار خداوندیم که بر جهانیان، منّت گذاشت و برای سعادت و سلامت آنان، الگوهایی نورانی و جاودانه قرار داد تا راه زندگی‌، همواره روشن و ایمن بماند.

مزّین شدن بزرگداشت مقام زن و روز مادر، به نام نامی مادر خلقت، حضرت زهرا سلام الله‌علیها، مدال افتخاری برای جامعه بانوان است.

تقارن این روز فرخنده، با  زادروز  رهبر کبیر انقلاب، حضرت  امام خمینی رحمة‌الله‌علیه و آغاز نیم‌سال تحصیلی جدید را نشانه‌ای از عنایت‌های ویژه حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها بر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌دانیم.

ضمن تبریک این روز عزیز، به تمامی بانوان فرهیخته و مادران خردمند در سراسر جهان، به ویژه طلاب، استادان و کارمندان پرتلاش مجموعه مبارک جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، از خداوند حکیم خواستاریم به برکت نور حضرت زهرای مرضیه علیهاالسلام، روزهایی سرشار از موفقیّت‌های علمی و معنوی و حسن عاقبت و عافیت برای تمامی مردم جهان قرار دهد.

سیده زهره برقعی

20جمادی الثانی1443