دیدار معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س) با خانواده شهید صابری

دیدار حجت الاسلام سجودی با خانواده شهید

حجت‌الاسلام والمسلمین سجودی با حضور در خانه شهید صابری با خانواده معظم این شهید مدافع حرم دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی سجودی معاون آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه جمعی از مسئولان معاونت آموزشی تربیتی با خانواده معظم شهید مهدی صابری از شهدای مدافع حرم که 13 اسفند 1393 به شهادت رسیده است، دیدار کردند.

در جریان این دیدار که همزمان با سالروز شهادت شهید سلیمانی و همرزمان شهیدشان صورت گرفت، حجت‌الاسلام والمسلمین سجودی ضمن تکریم صبر و بردباری خانواده معزز شهدا بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جدید تأکید کرد. همچنین خانواده شهید صابری به بیان خاطراتی از این شهید والامقام پرداختند.

شهید مهدی صابری به عنوان فرمانده گردان حضرت علی‌اکبر (ع) از تیپ فاطمیون در سن 25 سالگی به شهادت رسید و همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام در بهشت معصومه قم تشییع و به خاک سپرده شد.

شهید صابری

شهید مهدی صابری