یادواره شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جامعه‌الزهرا(س)

یادواره شهید سلیمانی

یادواره شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین امیرزاده در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، یادواره شهادت سردار دل ها از سوی مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه خواهران استان قم، سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام و با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل امیرزاده، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم به عنوان سخنران مراسم حضور دارد و پس از آن کربلایی جواد احمدی به مرثیه سرایی می‌پردازد.

این مراسم روز دوشنبه 13 دی ساعت 10 تا 12 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

امکان پخش زنده مراسم فراهم شده است و علاقه‌مندان می‌توانند از درگاه حسینیه مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی https://www.heyatonline.ir/fa/heyat/1739 در مراسم شرکت کنند.