تمام مطالب

معاونت تبلیغ و امورفرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

کارگاه یک روزه مدح و رثا ویژه بانوان مبلغ

کارگاه مولودی خوانی کارگاه یک روزه مدح و رثا ویژه بانوان مبلغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

شیوه های حفظ و تقویت اقتدار همسر

اقتدار مرد در خانواده اقتدار مردها همین حس تکیه‌گاه و حامی بودن است که دارند. زن در این رابطه مثل گل نیلوفری می‌ماند که به یک چوب تکیه می‌دهد، رشد می‌کند و بالا می‌رود. کم‌کم به جایی می‌رسد که شکوفا شده و تمام فضا را می‌گیرد. حتی خود تکیه‌گاه را هم تسخیر می‌کند.

به مناسبت سالروز بزرگداشت مقام معلم؛

بایدهای امروز معلمی از نگاه طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

ملیحه یزدانی خانم یزدانی معلم ریاضی آموزش و پرورش که طلبه غیرحضوری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است، با بیان اینکه معلمان باید علم خود را با دین همراه کنند، گفت: امروز برخی تلاش می‌کنند که بین علم و دین خط بکشند، علم منهای دین قطعا تهی می‌شود و در آن هیچ نیست.

معاون آموزش و تربیت جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها مطرح کرد:

اساتید حوزه پرچمداران عرصه علم و آگاهی و طلایه‌داران مسیر تهذیب و تربیت طلاب هستند

گرامیداشت مقام استاد و تجلیل  از اساتید برگزیده جامعه‌الزهرا (1) خانم یوسفی با اشاره به اقدامات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در راستای تجلیل از مقام اساتید، گفت: جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها درصدد است جهت رشد علمی و تربیتی مجموعه از بین اساتید حق التدریس خود، اقدام به جذب استاد ثابت نماید.