تجلیل از اساتید برگزیده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در همایش گرامیداشت مقام معلم

گرامیداشت مقام استاد و تجلیل  از اساتید برگزیده جامعه‌الزهرا (12)

اساتید برگزیده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها شامل اساتید برتر گروه‌های علمی، اساتید تأثیرگذار و هشت نفر از اساتید بازنشسته در همایش گرامیداشت مقام معلم تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، همایش گرامیداشت مقام استاد و تجلیل  از اساتید برگزیده جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت آموزش و تربیت ویژه اساتید این مؤسسه علمی حوزوی در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

در این همایش، جمعی از اساتید برگزیده جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها شامل اساتید بازنشسته، اساتید برتر گروه‌های علمی و اساتید تأثیرگذار از نگاه طلاب مورد تجلیل قرار گرفتند.

در گروه‌های علمی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یاسین گودرزی از گروه علمی کلام اسلامی، خانم حمیده بنچناری از گروه علمی تبلیغ، خانم طاهره بانوی از گروه علمی فقه و اصول، خانم معصومه نصراللهی از گروه علمی فلسفه، خانم فاطمه موسیوند از گروه علمی ادبیات عرب، خانم بتول زاهدی فر از گروه علمی مطالعات زنان، خانم فاطمه عصارزاده از گروه علمی زبان فارسی، خانم آسیه صداقت منش از گروه علمی تعلیم و تربیت، خانم نسرین انصاریان از گروه علمی تفسیر و علوم قرآن و خانم فاطمه علیخانی از گروه علمی تاریخ اسلام تجلیل شدند.

از میان اساتید تأثیرگذار، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد جهانگیری، سرکار خانم آفرین نمازیان و سرکار خانم نرگس امینی مورد تجلیل قرار گرفتند.

خانم‌ها مریم اکبر ادیبی، مرضیه چرتابی، بی بی فاطمه طباطبائی شیرازی، میترا رحمتی، اعظم سهرابی، اکرم بیگم مدنی، افسانه اسدی کبوترآبادی و زهرا تاجیک به عنوان اساتید بازنشسته جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این مراسم تجلیل شدند.