آغاز ثبت نام آمادگی شکوفه‌های بهار سال تحصیلی 1401-1400

ثبت نام آمادگی شکوفه های بهار

ثبت نام آمادگی شکوفه‌های بهار سال تحصیلی 1401-1400 با ظرفیت محدود آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فاطمه ازناوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نظر به آغاز پیش‌ثبت‌نام سال تحصیلی 1401-1400، آمادگی شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام، جهت تأمین رفاه خانواده جامعه الزهرا علیهاالسلام و نیز همشهریان محترم با رعایت پروتکل های بهداشتی، با ظرفیت محدود جهت برگزاری دوره آمادگی اقدام می‌کند.

مدیر مهد کودک شکوفه‌های بهار افزود: علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام حضوری و مجازی با تخفیف ویژه خانواده جامعه الزهرا علیهاالسلام اقدام کنند.

ازناوی تصریح کرد: آمادگی مجازی شکوفه‌های بهار مفتخر است همانند سال گذشته، خدمات آموزشی، فرهنگی، تربیتی و مهارتی خود را در اختیار خانواده‌های سراسر کشور قرار دهد.

وی یادآور شد: با توجه به وجود زیرساخت فناوری مناسب در جامعه الزهرا علیهاالسلام، آمادگی مجازی نیز با رویکرد اسلامی و بر پایه آموزه‌های دینی و تربیتی برگزار می‌شود.

مدیر مهد کودک شکوفه‌های بهار بیان داشت: خانواده‌ها می‌توانند جهت ثبت نام، مشخصات فرزند خود را در پیام رسان ایتا به شماره همراه ۰۹۳۷۱۴۰۴۸۱۰ ارسال کنند، همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۲، شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۹۹ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۱۹ آماده  پاسخگویی هستند.

ازناوی با بیان اینکه پیش ثبت نام تا 20 اردیبهشت ادامه دارد، گفت: مصاحبه جهت آشنایی با کودکان از یکم تا 20 خرداد انجام می‌شود و نتایج مصاحبه 30 خرداد مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثبت نام نهایی از یکم تا 15 تیر سال جاری است، یادآور شد: کلاس های آمادگی شکوفه های بهار از 3 مهر آغاز می‌شود.