برگزاری نشست علمی تخصصی «سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع با رویکرد نگرش سیره‌شناختی»

نشست سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع

نشست علمی‌تخصصی «سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع با رویکرد نگرش سیره‌شناختی» با ارائه دکتر فریبا علاسوند برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ریحانه حقانی در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک ایام سعید و پربرکت ماه مبارک رمضان و عرض تسلیت پیشاپیش به مناسبت رحلت ام‌المؤمنین، حضرت خدیجه‌کبری علیهاالسلام، عنوان کرد: نشست علمی تخصصی «سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع با رویکرد نگرش سیره‌شناختی» برگزار می‌شود.

وی افزود: این نشست، دومین نشست علمی تخصصی کارگروه علمی‌‌پژوهشی کنگره شهدای استان قم است که روز شنبه، 4 اردیبهشت ساعت 12 با حضور خانم فریبا علاسوند، استاد حوزه و دانشگاه به‌صورت پخش زنده برگزار می‌شود.

رییس کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم یادآور شد: این نشست علمی‌تخصصی، با همکاری بسیج طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، به صورت وبینار در سالن جلسات مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی و با حضور اعضای کمیته علمی بانوان شهیده استان قم ‌برگزار و به صورت پخش زنده از بستر آپارات ‌پخش می‌شود.

حقانی بیان داشت: علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://www.aparat.com/jz.alzahra/live در این نشست شرکت کنند.