از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت و جامعه‌الزهرا(س)؛

نشست علمی تخصصی «در رواق میقات» برگزار می‌شود

در رواق میقات

نشست علمی تخصصی «در رواق میقات» با حضور اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی تخصصی «در رواق میقات» از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت و جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، سرکار خانم فرزانه حکیم زاده، استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین «شیوه‌های دفاع حضرت زهرا (س) از ولایت» و سرکار خانم صدیقه شاکری به ارائه موضوع «اصول حاکم بر زندگانی حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع)» می‌پردازند.

سخنرانی سرکار خانم اعظم ابوالحسنی با موضوع «مدیریت خانه داری و فرزند پروری» از دیگر برنامه‌های این نشست است؛ همچنین خانم نجمه صالحی، دبیری این نشست علمی تخصصی را به عهده دارد.

این نشست علمی تخصصی روز چهارشنبه 15 بهمن ساعت 15 تا 16:30 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند https://www.aparat.com/jameealzahra/live در این نشست شرکت کنند.