تبیین «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» در دروس اخلاق نیمسال دوم

درس اخلاق جامعه

خانم حسینی از برگزاری درس اخلاق عمومی ویژه طلاب حضوری وغیرحضوری در نیمسال دوم تحصیلی به صورت آفلاین خبر داد و گفت: در این جلسات، استاد موسوی نسب به تبیین موضوع «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک  به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز سال تحصیلی جدید، عنوان کرد: با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس‌های حضوری طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در شرایط اخیر، درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-۱۳۹۹ به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی حضوری و غیرحضوری هر هفته روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱ به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

حسینی یادآور شد: در جلسات درس اخلاق ترم گذشته، حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان استاد اخلاق حوزه به تبیین موضوع «آداب طلبگی» پرداخت، جلسات درس اخلاق نیمسال دوم تحصیلی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضا موسوی نسب، استاد اخلاق با موضوع «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://jz.ac.ir/post/7025 در این جلسات شرکت کنند.