شرایط پذیرش

1. تابعیت جمهوری اسلامی ایران؛

تبصره: خواهران غیر ایرانی که مدرک دیپلم خود را در یکی از مدارس جمهوری اسلامی ایران دریافت کرده اند و دارای اقامت قانونی حداقل یکسال می باشند، می توانند در آزمون شرکت کنند.

2. التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت فقیه؛

3. داشتن صلاحیتهای فكری، اخلاقی و رفتاری

4. برخورداری کامل از سلامت روحی و داشتن توانایی جسمی لازم برای تحصیل

5. داشتن حداقل مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی و بالاتر

یادآوری 1: آخرین زمان تحویل مدرک برای پذیرفته شدگان نیمسال اول سال تحصیلی 98-97، 30 مرداد 1397 و پذیرفته شدگان نیمسال دوم، 10 دی ماه 1397 است.

یادآوری 2: داوطلبان دارای مدارک دانشگاهی غیر همسو پس از قبولی می توانند بر اساس ضوابط آموزشی نسبت به معادل سازی برخی از دروس دانشگاه یا دروس حوزوی پس از قبولی اقدام نمایند. برای آگاهی از رشته های همسو می توانید به دفترچه راهنمای سطح 3 مراجعه نمایید.

6. قبولی در آزمون ورودی (کتبی)

7. قبولی در مصاحبه عمومی

8. رضایت سرپرست قانونی

تبصره 1: داوطلبانی که فاقد سرپرست قانونی هستند، لازم است تقاضای خود را به صورت مستند به پذیرش برای بررسی ارائه نمایند.

• تابعیت جمهوری اسلامی ایران ؛
  • التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت فقیه؛
  • داشتن صلاحیت‌های فکری، اخلاقی و رفتاری؛
  • برخورداری کامل از سلامت روحی و داشتن توانایی جسمی لازم برای تحصیل؛
  • دارندگان مدرك سطح 2 حوزه علمیه(جامعه الزهراء 3، حوزه علمیه خواهران قم و مشهد)
  • دارندگان مدرک کارشناسی از دانشگاه امام صادق 7یا مدرسه عالی شهید مطهری4.
  • دارندگان مدرک کارشناسی از رشته های هم خوان با معدل حداقل 15 (لیست رشته های هم خوان در صفحه آخر درج شده است).
  • قبولی درآزمون کتبی و مصاحبه ؛( شرکت در مصاحبه علمی و عمومی مشروط به قبولی در آزمون کتبی می باشد).
  • سکونت با سرپرست قانونی در شهر قم (مخصوص داوطلبان برنامه حضوری)؛
  • رضایت سرپرست قانونی ؛

تبصره1: داوطلبانی که فاقد سرپرست قانونی هستند، لازم است تقاضای خود را به صورت مستند به پذیرش برای بررسی ارائه ­کنند.

تبصره 2: طلابی که از تحصیل انصراف داده اند یا به دلایل آموزشی از تحصیل منع شده اند از شرکت در اولین دوره پذیرش بعد از زمان انصراف، محروم می باشند.

تبصره3: ارائه ریز نمرات داوطلبان دانشگاهی (اعم ازدانشگاه امام صادق، مدرسه عالی شهید مطهری و سایر داشنگاه ها )پس از پذیرش نهایی ضروری می باشد.تا با دروس سطح 2 حوزه تطیبق و در صورت نیاز پیش نیاز های لازم را بگذراند.

یادآوری: آخرین زمان تحویل مدرک برای پذیرفته شدگان نیمسال اول سال تحصیلی 98-97، 30 مرداد 1397 و پذیرفته شدگان نیمسال دوم، 10 دی ماه 1397 است.