مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی اعلام کرد:

آغاز ثبت نام ترم دوم تابستان آموزشگاه تخصصی قرآن هدی

دوره های مجازی آموزشگاه قرآن هدی -تابستان

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی از آغاز ثبت نام ترم دوم تابستان ویژه کودکان و نوجوانان و برگزاری دوره‌های مجازی قرآن کریم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم رسل کرباسی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره‌های مجازی ترم دوم تابستان آموزشگاه تخصصی قرآن هدی ویژه کودکان و نوجوانان (دختران پایه دوم ابتدایی تا دبیرستان) آغاز شده و تا 02 مرداد ادامه دارد.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی اظهار داشت: در ترم دوم تابستان که از مردادماه آغاز می‌شود، آموزش مفاهیم قرآنی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کرباسی افزود: دوره‌های ویژه کودکان و نوجوانان شامل آموزش هم‌زمان «حفظ»، «مفاهیم» و «قواعد روخوانی و روانخوانی» همراه با بازی، شعر، داستان و سرگرمی است.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۲ با دفتر آموزشگاه تخصصی قرآن به شماره تلفن ۳۲۱۱۲۱۷۱  تماس بگیرند.