فعالیت غرفه جامعه‌الزهرا(س) در نمایشگاه هفته فرهنگی قم در لبنان

هفته فرهنگی قم2

جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با راه اندازی غرفه‌ای در نمایشگاه هفته فرهنگی قم در لبنان، فعالیت‌های علمی حوزوی خود را ارائه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، برنامه هاي هفته فرهنگي قم در لبنان با عنوان کريمه روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه در شهر نبطیه به طور رسمی آغاز شد و نمایشگاه فرهنگی در این رویداد راه اندازی شده است.

در این نمایشگاه، حدود 40 غرفه از سوی نهادهای فرهنگی، دینی، علمی، هنری و اقتصادی فعالیت می کنند که به ارائه دستاوردها، محصولات و فعالیت های خود می پردازند.

جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه بانوان در جهان تشیع در این نمایشگاه حضور دارد و با حضور دانش آموختگان خود در این برنامه، سابقه، تاریخچه و رشته‌ها و ظرفیت‌های موجود در این مؤسسه علمی حوزوی را ارائه می‌دهد.

گفتنی است؛ حجت الاسلام و المسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به همراه هیئت همراه در این برنامه حضور دارند.

هفته فرهنگی 21 هفته فرهنگی 11 هفته فرهنگی 16 هفته فرهنگی 4 هفته فرهنگی قم2