خط حزب‌الله ۲۳۵ | واکسن «تولید»

خط حزب الله 235

شماره‌ی دویست‌و‌سی‌وپنجم هفته‌نامه‌ی خط حزب‌الله با عنوان «واکسن «تولید»» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت رهبر معظم انقلاب، صبح روز چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ماه) رهبر انقلاب به مناسبت هفته‌ی کار و کارگر و در راستای شعار سال یعنی «جهش تولید»، در دیدار تصویری با هفت مجموعه‌ی تولیدی با آنها به گفتگو نشستند. رهبر انقلاب نیز در بیانات ۵۷ دقیقه‌ای خود، کالبدشکافی دقیقی از اهمیت مسأله‌ی کار و کارگر، مفهوم جهش تولید، وظایف مردم و دولت در قبال آن، و راه‌حل‌های ممکن برای رهایی از چالش‌های اقتصادی پیش‌رو را ارائه فرمودند.

نظر به اهمیت این موضوع، خط حزب‌الله در شماره‌ی این هفته‌ی خود، به جای «سخن هفته»، بخش‌هایی از بیانات ایشان که مرتبط با وظایف دولت (به معنای سه قوه) در قبال این موضوع است را مورد بازخوانی قرار داده است.

همچنین نشریه‌ی خط حزب‌الله در ایام ماه نزول قرآن، بخش‌هایی از مجموعه سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ماه مبارک رمضانِ سال ۵۳ که با عنوان «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» شناخته می‌شود، مرور می‌کند. برای این کار در هر شماره دو کلیدواژه‌ی شاخص از محتوای این سخنرانی‌ها را بررسی کرده‌ایم. «هجرت» و «هدف‌های انبیا» موضوع این بخش از نشریه‌ی این هفته است.

دیگر بخش‌های نشریه‌ی خط حزب‌الله به شرح زیر است:

گفتم مارک خارجی را از کاپشن‌‌های ایرانی بکنند/ خاطرات رهبری

همان که ماهواره می‌سازد، از عهده ساخت خودرو هم برمی‌آید / برش دیدار

این دعا فقط برای خواندن نیست!/ مطالبه رهبری

مرا در فراق خود بسوزان و بمیران/ مکتب حاج قاسم

کنار گذاشتن غیرخدا، شرط ورود به ضیافت‌الله/ کلام امام

نگاه محبت الهی را متوجه خودتان کنید/ درس اخلاق

وظیفه حفظ زن و بچه بر عهده همه ماست/ خانواده ایرانی

هنر امام حسن، جلوگیری از جریان سلطنت در اسلام/ انسان ۲۵۰ ساله

قدر دل باطراوت خود را بدانید/ حزب الله این است

قرآن کتاب زندگی است/ عکس‌نوشت

طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله و به برکت خون شهدا شماره‌ی این هفته به روح مطهر شهید عبدالجلیل کارکوب‌زاده تقدیم می‌شود.

شماره دویست و سی و چهارم نشریه خط حزب الله (نسخه پی دی اف)

دریافت تصویر خبر