برگزاری درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا (س) با حضور بانو مجتهده گل گیری

درس اخلاق اساتید

بانو مجتهده گل گیری در درس اخلاق ویژه اساتید خواهر جامعه الزهرا علیها السلام به ادامه مبحث «رسالت‌های تربیتی اساتید خواهر» می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، درس اخلاق اختصاصی اساتید خواهر جامعه الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه 4 اسفند ساعت ۱۱ تا ۱۲ در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.

جلسات درس اخلاق اساتید از روز یکشنبه ۱۳ بهمن آغاز شده است و به صورت یک هفته در میان تشکیل می‌شود.

در این جلسات که بانو مجتهده گل گیری، استاد درس خارج حوزه‌های علمیه خواهران حضور دارد، «رسالت‌های تربیتی اساتید» تبیین می‌شود.

درس اخلاق عمومی جامعه الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه 4 اسفند بنا به درخواست مدارس و مراکز در اختیار مدیران هر مدرسه قرار گرفته واین هفته درس اخلاق عمومی برگزار نمی‌شود.