پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به رئیس جدید مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی

بهرامی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام انتصاب حجت الاسلام والمسلمین بهرامی را به ریاست مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

برادر بزرگوار حجت‌الاسلام والمسلمین آقای دکتر محمدحسین بهرامی (زیدعزّه)

ضمن تبریک فرا رسیدن شهرالله الاعظم و ماه عبادت و بندگی، انتصاب جنابعالی را به «ریاست مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور» که مزین به موافقت رهبر معظم انقلاب اسلامی شد تبریک عرض می‌نمایم.

امید است در ظلّ توجهات حضرت بقیه اللّه(عجل اللّه تعالی فرجه) با مدیریت هوشمندانه جنابعالی، گام‌های اساسی و استوار در جهت رشد و پیشرفت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و محصولات گرانسنگ آن که مرجع بسیاری از پژوهش‌های دینی و اسلامی است برداشته شود.

موفقیت روز افزون جنابعالی را در این مسئولیت خطیر در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حوزه‌های علمیه و ساحت علم از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدیهی است جامعه الزهرا(سلام اللّه علیها) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با تمامی ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت نظام اسلامی و نهادهای همسو خواهد بود.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام