مدیر جامعه الزهرا در پیام تسلیتی:

زندگی زاهدانه و منش مردمی آیت الله مومن نمونه ای شایسته از یک عالم دینی است

آیت الله مومن

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن تسلیت درگذشت آیت الله مومن از وی به عنوان عالمی زاهد و مردمی نام برد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین مدنی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

قال رسول الله صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم: اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء(اصول کافی، ج ۱، ص ۴۶).

درگذشت فقیه عالیقدر، مولف اندیشمند و استاد بزرگوار حوزه علمیه قم حضرت آیت‌الله مومن ثلمه ای جبران ناپذیر است.
عمر با برکت ایشان که در تعلیم و تربیت سربازان امام زمان علیه السلام و خدمت در مسیولیت های مختلف حوزوی و ملی و پشتیبانی همه جانبه از انقلاب شکوهمند اسلامی همراه با زندگی زاهدانه و منش مردمی سپری شد نمونه‌ای شایسته از یک عالم و روحانی برجسته دینی است.
اینجانب درگذشت این عالم جلیل القدر را به جامعه اساتید حوزه، شاگردان و خانواده محترم و همه ارادتمندانشان تسلیت عرض کرده و ضمن دعای خیر، طلب مغفرت و علو درجات برای ایشان، از خداوند متعال برای بازماندگان و خانواده شان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
سیدمحمود مدنی بجستانی
مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام