درهاى آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده می‌شود

ramazan-43 (Copy)

حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و ماه عبادت و بندگی بر همه مسلمانان تهنیت باد.

آغاز یک ماه بندگی، صفا و برکت که بنا به فرموده پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم ابتدایش رحمت، میانه‌اش مغفرت و پایانش اجابت است (بحار الانوار، ج 93، ص 342) و «ان ابواب السماء تفتح فى اول لیلة من شهر رمضان و لا تغلق الى اخر لیلة منه؛ درهاى آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد (بحار الانوار، ج 93، ص 344).

«لو یعلم العبد ما فى رمضان لود ان یكون رمضان السنة؛ اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چیست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تمام سال، رمضان باشد (بحار الانوار، ج 93، ص 346). پس این ماه مبارک را دریابیم.

پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم همچنین فرمودند: شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ یُضاعِفُ اللّه‏ُ فیهِ الحَسَناتِ وَ یَمحو فیهِ السَّیِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَكَةِ؛ ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهی است كه خداوند در آن حسنات را ‌می‌افزاید و گناهان را پاك می‏كند و آن ماه بركت است (بحارالأنوار، ج 96، ص 340، ح 5).