تعطیلی دروس طلاب جامعه الزهرا در پی ارتحال آیت الله هاشمی شاهرودی

ttt

به پاس تجلیل از مقام حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی و شرکت در مراسم تشییع و تدفین ایشان، فردا چهارشنبه دروس طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در همه سطوح تعطیل است.

حجت الاسلام والمسلمین اندیشه، مدیرکل روابط عمومی و بین الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر ضمن تسلیت ارتحال فقیه مجاهد حضرت آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی بیان داشت: با موافقت مدیر محترم جامعه الزهرا علیهاالسلام فردا چهارشنبه، 5 دی ماه دروس طلاب این موسسه علمی در همه سطوح به پاس تجلیل از مقام این فقیه عالیقدر تعطیل خواهد بود.

وی افزود: در صورت اعلام تعطیلی ادارات و سازمان ها از سوی دولت و استانداری قم، بخش اداری جامعه الزهرا علیهاالسلام نیز تعطیل خواهد شد درغیراین صورت، تعطیلی اعلام شده تنها شامل دروس طلاب در همه سطوح خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین اندیشه بیان داشت: حجت الاسلام والمسلمین مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیام تسلیتی از مقام جهاد و اجتهاد این مرد بزرگ تجلیل کرده است.