جلسات توجیهی انتخاب گرایش ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

انتخاب گرایش

مدیر مدرسه علمیه نیمه وقت صبح از برگزاری جلسات توجیهی انتخاب گرایش ویژه طلاب حضوری دوره عمومی جامعه‌الزهرا(س) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی وبین الملل، سرکار خانم «طاهره رهبرپور» روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جلسات توجیهی انتخاب گرایش ویژه طلاب دوره عمومی برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه نیمه وقت صبح جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: تعداد واحد های درسی در سطح دو تحصیلی جامعه الزهرا(سلام الله علیها) ۱۹۰ واحد است که بانوان طلبه 160 واحد عمومی و 30 واحد گرایشی را در طول دوران تحصیلی می‌گذرانند.

رهبرپور افزود: طلابی که 145 واحد از دروس عمومی را گذرانده باشند، می‌توانند در جلسات توجیهی انتخاب گرایش شرکت کنند.

وی با بیان اینکه جلسات توجیهی انتخاب گرایش هر ترم تحصیلی به صورت متمرکز برای مدارس علمیه‌ی حضوری جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود، تصریح کرد: بانوان طلبه که کمتر از 145 واحد گذرانده‌اند و یا مجاز به انتخاب گرایش نیستند، می‌توانند در ترم‌های آینده در این جلسات شرکت کنند.

مدیر مدرسه علمیه نیمه وقت صبح جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشت: جلسات توجیهی انتخاب گرایش به مدت چهار روز در روزهای چهارشنبه 22 فروردین ماه، یکشنبه 26 فروردین ماه، چهارشنبه 29 فروردین ماه و یکشنبه 2 اردیبهشت ماه ساعت 10 تا 11 در سالن آمفی‌تئاتر طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

رهبرپور با بیان اینکه حدود 150 بانوی طلبه در ترم آینده مجاز به انتخاب گرایش هستند، یادآور شد: در این جلسات مدیران گروه‌های علمی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به معرفی گرایش‌های تحصیلی فلسفه وکلام، تعلیم و تربیت، فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآن، تاریخ، ادبیات و تبلیغ(حج) می‌پردازند تا بانوان طلبه بتوانند با شناخت کافی برای ترم آینده، گرایش‌های خود را انتخاب کنند.