فراخوان ثبت نام محفل صمیمانه در حجره اندیشه

حجره اندیشه

رئیس اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی از ثبت نام طلاب در محفل صمیمانه حجره اندیشه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به ماه مبارک رمضان و فرصت تعاملات تاثیرگذار در این ماه عنوان کرد: محفل صمیمانه حجره اندیشه در راستای گفتمان موثر در فضای مجازی با برنامه های متنوع ماه مبارک رمضان توسط تعاملگران تشکیلات در فضای مجازی طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می شود.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی جامعه الزهرا علیها السلام در ادامه اظهار داشت: هدف این محفل مجازی هم افزایی و هم فکری فعالان رسانه ای و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام الله علیها در راستای تمدن سازی با تعاملات موثر است.
وی اضافه کرد: متقاضیان محترم می توانند جهت ثبت نام به آیدی @admin_taamol مراجعه نمایند.