برگزاری طرح کشوری مسطورا در جامعه الزهرا

۲۰۲۴۰۳۱۳_۰۸۳۴۵۳

معاون تبلیغ و امور فرهنگی اظهار داشت: طرح ملی «مسطورا» یعنی سطر به سطر زندگی با آیه های قرآنی، به گونه ای که آیه های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی با اشاره به اجرای طرح مسطورا توسط طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در سراسر کشور گفت: این طرح توسط مبلغان ساکن قم، کانون های استانی و مبلغان مسجدمحور جامعه الزهرا علیهاالسلام در طول ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح از سوی سازمان تبلیغات اسلامی ارائه شده و با همکاری  اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام در حال اجراست افزود: طرح ملی «مسطورا» یعنی سطر به سطر زندگی با آیه های قرآنی، به گونه ای که آیه های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.

خانم شریفی در پایان تاکید کرد: در تلاش هستیم این طرح به زبان های انگلیسی، آذری و اردو در کشور های مختلف اجرا شود.