برگزاری انتخابات مجمع طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل

سرای حضرت خدیجه

مدیر سرای حضرت خدیجه(س) از برگزاری اولین انتخابات مجمع طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل خوابگاهی پس از دوران کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مدد الهی و برکت ماه مبارک رمضان، اولین انتخابات مجمع طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل پس از کرونا، در فروردین ۱۴۰۲ در سرای حضرت خدیجه علیها سلام انجام شد.

مدیر سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: در این انتخابات، ۱۴ نفر به عنوان نمایندگان طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل انتخاب شدند.

حسینی افزود: مجمع طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها مجموعه ای متشکل از نمایندگان طلاب و دانشجویان خوابگاهی است که وظیفه ارتباط‌گیری و انتقال مسائل و دیدگاه‌‌های خواهران طلبه‌ و دانشجو به تصمیم‌گیران حوزه علمیه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را به عهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان انتخابی این مجمع با تشکیل جلسات هفتگی و تشکیل کمیسیون‌های تخصصی، مسائل و مشکلات طلاب را در حوزه‌های مختلف بررسی و پس از آماده شدن طرح، آن را به شوراهای تخصصی آموزش، رفاهی و ...  تقدیم می‌کنند.