کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام در دومین روز همایش پیاده‌روی اربعین

کاروان همپای قافله

کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام در مسیر پیاده روی اربعین حسینی از عمود 1010 عبور کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کاروان هم پای قافله زینب علیهاالسلام امروز 6 آبان ماه از ساعت ۶ صبح و در دومین روز پیاده‌روی اربعين با دعا برای سلامتی امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، قدم به جاده عشق نهادند.

همه اعضای کاروان با عنايات اهل بیت علیهم‌السلام در صحت و سلامت به سر می برند و تنها چند نفر که به دلیل گرفتگی عضله قادر به ادامه مسیر نبودند، با وسیله نقلیه به کربلا اعزام شدند.

اعضای کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام از سوی همه طلاب، اساتید و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام که همراه قافله نیستند، از عمود ۱۰۱۰ عرض ادب و سلام خالصانه این عزيزان را خدمت حضرت أباعبدالله الحسین علیه‌السلام عرضه می‌دارند: «اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ».