با حضور مبلغان اعزامی ماه محرم؛

گردهمایی «شمیم حسینی، رسالت زینبی» در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

همایش مبلغان

گردهمایی «شمیم حسینی، رسالت زینبی» با حضور مبلغان اعزامی ماه محرم جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، گردهمایی مبلغان اعزامی ماه محرم با عنوان «شمیم حسینی، رسالت زینبی» با حضور مبلغان جامعه‌الزهرا(س) روز پنجشنبه 7 شهریور ساعت 8:30 تا 11 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یزدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم و حجت‌الاسلام‌والمسلمین واضحی استاد مقتل‌شناسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از جمله سخنرانان این مراسم هستند.

در این مراسم، یکی از مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر به ارائه راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد، همچنین به مبلغان حاضر در گردهمایی، بسته‌های فرهنگی اهدا می‌شود.

گفتنی است؛ تا کنون بیش از 300 نفر از مبلغان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برای اعزام در ماه محرم ثبت نام کردند.