آغاز دومین پیش رویداد آموزشی تربیتی ویژه طلاب جامعه الزهرا(س)

رویداد 21

دومین پیش رویداد آموزشی تربیتی ویژه طلاب جامعه الزهرا(س) آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، پیش رویداد آموزشی تربیتی «شیوه‌های آموزش کارآمد در علوم حوزوی» ویژه طلاب و دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «شیوه‌های یادگیری کارآمد در علوم حوزوی» آغاز شد.

این پیش رویداد به مدت چهار روز از روز شنبه تا سه شنبه 17 تا 20 تیر در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در مراسم افتتاحیه این پیش رویداد، سرکار خانم افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان به اهمیت این رویداد می‌پردازد.

کارگاه آموزشی «گام به گام از مسئله یابی تا حل مسئله» با حضور سرکار خانم فهیمه نیکزاد، مدیر کل مرکز آموزش های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و کارگاه آموزشی «مهارت برنامه ریزی درسی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صادق عباسی از جمله برنامه های نخستین روز این پیش رویداد است.

طلابی که در این رویداد حضور مؤثر داشته باشند، امتیاز اولویت پذیرش در مقاطع تحصیلی بالاتر را دریافت خواهند کرد.