فراخوان ارسال مقاله به دوفصلنامه مطالعات اسلامی زنان و خانواده

نشریه مطالعات اسلامی زنان و خانواده

فراخوان ارسال مقاله به دوفصلنامه علمی-پژوهشی مطالعات اسلامی زنان و خانواده اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوفصلنامه مطالعات اسلامی زنان و خانواده که از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر می‌شود، در تاریخ 30 خرداد 1397 حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.

این نشریه به سردبیری خانم دکتر نرجس رودگر و مدیر مسئولی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود مدنی بجستانی فعالیت دارد و تا کنون 9 شماره از این نشریه به چاپ رسیده است.

این نشریه آماده دریافت مقالات پژوهشی در موضوعات زنان و خانواده با رویکرد اسلامی است. پژوهشگران و اندیشمندان اعم از استادان، محققان و دانش‌پژوهان حوزوی و دانشگاهی می‌توانند آثار مرتبط خود را به این دوفصلنامه ارسال کنند.

علاقه مندان جهت ارسال آثار خود به سامانه نشریه به نشانی http://pubs.jz.ac.ir مراجعه کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر دوفصلنامه مطالعات اسلامی زنان و خانواده با شماره تلفن 02532112224تماس بگیرید.

دریافت تصویر خبر