برگزاری مسابقه «ایده برتر» ویژه طلاب مرکز تخصصی حکمت اسلامی

مسابقه ایده برتر

مسابقه «ایده برتر» ویژه طلاب مرکز تخصصی حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مسابقه «ایده برتر» ویژه طلاب مرکز تخصصی حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی اظهار داشت: این مسابقه با هدف ارتقای سطح کیفی عملکرد بانوان طلبه این مرکز برنامه‌ریزی شده و نخستین مسابقه ایده پردازی و ارائه دیدگاه خلاق در این مرکز است.

فیضی با بیان اینکه حوزه‌های آموزشی، اجرایی، فرهنگی و تربیتی برای ارزیابی ایده‌ها در نظر گرفته شده است، گفت: بانوان طلبه این مرکز می‌توانند ایده‌های خلاقانه خود را به این مسابقه ارسال کنند.

وی مهلت ثبت نام و دریافت فرم این مسابقه را تا 10 تیرماه اعلام کرد و افزود: شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را تا 17 تیرماه به دفتر آموزش مرکز تخصصی حکمت اسلامی تحویل دهند.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی در پایان تصریح کرد: به نفرات اول تا سوم این مسابقه جوایزی اهدا خواهد شد.