حوزه آزاد جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

کارگاه آموزشی «مبانی فقهی جهاد تبیین» با رویکرد آموزش پژوهش‌محور

کارگاه مبانی فقهی جهاد تبیین

کارگاه آموزشی مبانی فقهی جهاد تبیین با رویکرد آموزش پژوهش‌محور در حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهرا تاجیک از برگزاری کارگاه آموزشی مبانی فقهی جهاد تبیین با رویکرد آموزش پژوهش‌محور در حوزه آزاد و با همکاری بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد و اظهار داشت: این دوره روزهای پنجشنبه، ساعت 8 تا 10 برگزار می‌شود.

رئیس اداره حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: این دوره به مدت چهار ماه برنامه‌ریزی شده است و با راهبری سرکار خانم سیفی استاد حوزه علمیه خواهران برگزار می‌شود.

تاجیک ضمن تأکید بر اهمیت موضوع «جهاد تبیین» و لزوم تبیین مبانی فقهی این موضوع، راهنمایی در تدوین مقالات، حمایت از انتشار مقالات برگزیده و ارائه دستاوردهای پژوهشی این دوره به همایش‌‌ جهاد تبیین را از جمله مزایای شرکت در این سلسله‌کارگاه‌ها برشمرد.

وی، مخاطبان این دوره را فارغ التحصیلان سطح 3 فقه و اصول و اساتید حوزه‌های علمیه خواهران دانست و عنوان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند تا30 دی با مراجعه به سامانه اختصاصی مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی به نشانی http://courses.jz.ac.ir و پرداخت شهریه 100 هزار تومان در این دوره ثبت‌نام کنند.

برای کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۸۱ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۸۲ تماس بگیرید.