آجرک الله یا صاحب الزمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه

شهادت

شهادت جانسوز امام حسن عسکری علیه‌السلام تسلیت

حضرت ابا محمد، امام حسن‌عسکری علیه‌السلام به واسطه‌ پدران گرامی‌شان از رسول‌خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم نقل می‌کنند که آن حضرت فرمودند:

«حَدَّثَنَا أَبُو مُحَمَّدٍ الْحَسَنُ بْنُ عَلِیٍّ الْعَسْكَرِیُّ ع قَالَ حَدَّثَنِی أَبِی عَنْ آبَائِهِ ع عَنْ رَسُولِ اللَّهِ ص أَنَّهُ قَالَ:

سخت تر از یتیم جدا شده از پدر، یتیمی است که از امامش جدا شده و توانایی دستیابی به وی را ندارد. و حکم امامش را درباره مسائل دینی مورد ابتلا نمی‌داند.

آگاه باشید هر فرد ناآگاه به شریعت ما که از دیدار ما محروم است یتیمی است که در دامن عالمان شیعه جای دارد.

آگاه باشید، هرکس وی را هدایت و راهنمایی کند و شریعت ما را به وی بیاموزد، در مقام رفیق اعلی با ما خواهد بود».

منبع: بحار،ج105،ص171-احتجاج،ج1،ص66- تفسیر المنسوب الی امام‌العسکری(ع)،ص339.