در جلسه مشترک معاونین پژوهش جامعه الزهرا و مرکز مدیریت حوزه های علمیه؛

راه‌های تعامل و همکاری در اجرای همایش کتاب سال بانوان بررسی شد

دیدار با میرمعزی

در جلسه مشترک معاونان پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه راه های همکاری در زمینه مشارکت نویسندگان، ارزیابی آثار و روند اجرایی برگزاری همایش مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در جلسه مشترک معاونین پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه راه‌های تعامل و همکاری در اجرای همایش کتاب سال بانوان بررسی شد.

در این جلسه که با حضور سرکار خانم حقانی معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و حجت‌الاسلام والمسلمین میرمعزی معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد همکاری در زمینه مشارکت نویسندگان، ارزیابی آثار و روند اجرایی برگزاری همایش مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت.

برگزاری جلسات شورای سیاستگذاری همایش کتاب سال بانوان با حضور نمایندگان نهادهای حوزوی برای رشد، پیشرفت، اثرگذاری و رسیدن به اهداف این همایش از دیگر موارد مورد بحث در این جلسه بود.