اول مهرماه آغاز می‌شود:

اعطای بن تحصیلی 98-97 به بانوان طلبه حضوری

بن تحصیلی

مدیر کل امور طلاب و خانواده از اعطای کمک هزینه تحصیلی 98-97 ویژه طلاب حضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با شرایط اعلام شده، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: کمک هزینه تحصیلی 98-1397 از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده به طلاب حضوری شاغل به تحصیل، طلاب حضوری در حال مرخصی با امتحان و طلاب حضوری در حال تدوین پایان نامه با سنوات کمتر از دو سال اعطا می شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده اظهار داشت: مبلغ بن تحصیلی در سال 98-1397 به میزان 60 هزار تومان است.

عرب خزائلی افزود: بانوان طلبه می‌توانند از روز یکشنبه اول مهرماه نسبت به دریافت بن تحصیلی خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی اول مهرماه در جنب تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه‌اندازی می‌شود، گفت: در این نمایشگاه محصولات بیش از سی شرکت ایرانی ارائه می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده تصریح کرد: بانوان طلبه می‌توانند وسایل مورد نیاز از جمله کتب و جزوات تحصیلی و لوازم تحصیلی را از این نمایشگاه تهیه کنند.

عرب خزائلی بیان داشت: بانوان طلبه در صورت عدم نیاز به بن تحصیلی میتوانند این بن را به بخش های آموزشی مدارس تحویل دهند تا در اختیار طلاب نیازمند قرار گیرد.