به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری؛

شکوفه‌های بهار با دست‌های مهربان به یاری نیازمندان شتافتند

جشن نیکوکاری

مدیر مهد کودک شکوفه‌های بهار از برگزاری جشن «دست‌های مهربان» با حضور کودکان مهد به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «ازناوی» روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نونهالان مهد کودک شکوفه‌های بهار در هفته احسان و نیکوکاری با برپایی غرفه‌هایی جهت جمع‌آوری هدایا، به یاری کودکان نیازمند شتافتند.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار افزود: کودکان با اجرای سرود و نمایش، مفهوم احسان و نیکی را از مربیان خود فرا گرفتند.

ازناوی ادامه داد: ازجمله برنامه های دیگر این روز، معرفی ائمه اطهار(علیهم‌السلام) به عنوان الگوی بخشندگی در دین مبین اسلام بود که در این راستا، داستان بخشش حضرت زهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان مادر اهل بیت(علیهم‌السلام) والگوی همه ما شیعیان، در این برنامه مورد تأکید قرار گرفت.

وی با تصریح بر اینکه آموزش مفاهیم دینی و اجتماعی باید در دوران طفولیت انجام گیرد، گفت: مفاهیم دینی و ارزشی در لوح ضمیر کودکان جای می گیرد و در کنار این آموزش‌ها، معرفی الگوهای دینی به کودکان، باعث آشنایی هرچه بیشتر آنها با زندگی این بزرگواران می شود.

مدیر مهدکودک شکوفه های بهار در پایان تأکید کرد: هدایای جمع آوری شده توسط مهد کودک به زودی به دست کودکان نیازمند خواهد رسید.

جشن نیکوکاری