تمدید مهلت شرکت در مرحله جامع نخستین دوره مطالعاتی تفسیر نمونه

تفسیر نمونه -مرحله جامع

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از تمدید مرحله جامع نخستین دوره سیر مطالعاتی تفسیر نمونه تا 15 شهریورماه و آغاز دومین دوره آن همزمان با سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه‌سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه در راستای ضرورت آشنایی بانوان طلبه با مباحث تفسیر تربیتی قرآن کریم از سوی اداره قرآن و حدیث برگزار شد.

مدیر کل امور تربیتی اظهار داشت: آخرین مرحله نخستین دوره غیرحضوری سیرمطالعاتی تفسیر نمونه با عنوان مرحله جامع جلد 27 است که مهلت شرکت در این مرحله تا 15 شهریورماه تمدید شد.

طباطبایی یادآور شد: امکان پیوستن افرادی که از مراحل قبل بازمانده‌اند با ارائه پاسخنامه مراحل قبل، همراه با پاسخنامه این دوره نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن و حدیث به نشانی quran@jz.ac.ir ارسال کنند.

مدیر کل امور تربیتی در پایان افزود: دومین دوره سیر مطالعاتی تفسیر نمونه از جلد 26 این تفسیر ارزشمند، همزمان با سال تحصیلی جدید آغاز خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله جامع این دوره این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.