از سوی ستاد انتخابات معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س)؛

دوره آموزشی «انتخابات امیدآفرین» برگزار می‌شود

انتخابات-2-دوره آموزشی

کمیته تبلیغ در ستاد انتخابات معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، دوره آموزشی «انتخابات امیدآفرین» را ویژه طلاب، مبلغان و بانوان مسجدمحور برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزشی «انتخابات امیدآفرین» از سوی کمیته تبلیغ در ستاد انتخابات معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این دوره آموزشی جهت توانمندسازی طلاب، مبلغان و بانوان مسجدمحور برگزار می‌شود و دارای سرفصل‌های متعددی است.

اخلاق انتخابات، مبانی فقه انتخابات، انتخابات در اندیشه امامین انقلاب، نقش خبرویت و جایگاه آن در فقه نظام سیاسی، رابطه متقابل مجلس خبرگان و مردم، ساختار و عملکرد مجلس خبرگان و کمیسیون‌های آن، جایگاه مجلس خبرگان در فقه نظام سیاسی، مجلس خبرگان و نهادهای مشابه در حقوق اساسی سایر کشورها، شبهات انتخابات و شرایط و ویژگی‌های انتخاب اصلح و راه‌های کشف آن از جمله سرفصل‌های دوره هستند.

در این دوره آموزشی، اساتید حوزه و دانشگاه از جمله استاد عالم زاده نوری، استاد صلح میرزایی، استاد حمیدیان، استاد انصاری، استاد بهرامی نسب، استاد حسنلو، استاد رجبی، استاد زواری، استاد کاشی زاده و استاد لیالی حضور دارند.

افرادی که این دوره آموزشی را با موفقیت بگذارنند، گواهینامه شرکت در دوره دریافت می‌کنند.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir  مراجعه کنند.