معاون فرهنگی تبلیغی عنوان کرد:

اعزام بیش از 300 مبلغ جامعه‌الزهرا(س) در ایام تابستان/لزوم ارائه گزارش عملکرد تبلیغ

تهرانی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی با بیان اینکه بیش از 300 بانوی مبلغ در ایام اوقات فراغت تابستان به مکان‌های مختلف اعزام شدند، بر لزوم ارائه گزارش عملکرد تبلیغ این مبلغان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در اوقات فراغت تابستان، بیش از 300 بانوی مبلغ از سوی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برای امر تبلیغ به مکان‌های دینی و فرهنگی از جمله مساجد، کانون‌های فرهنگی هنری، پایگاه‌های بسیج و غیره اعزام شدند.

معاون فرهنگی تبلیغی اظهار داشت: مبلغان جهت ساماندهی امر تبلیغ لازم است فرم گزارش عملکرد تبلیغ تابستان و تأییدیه حکم تبلیغی خود را تا 20 شهریور ماه  به آدرس پست الکترونیک به نشانی mobaleghin@jz.ac.ir ارسال کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی تصریح کرد: مبلغان ایام فراغت تابستان همچنین می‌توانند مدارک خود را به شماره فکس ۳۲۹۲۵۱۱۰  و یا به صورت حضوری ارائه دهند.

جهت دریافت فرم گزارش علمکرد تبلیغ تابستان این پیوند را فعال کنید.

جهت مشاهده و دریافت فرم نظرسنجی این پیوند را فعال کنید.