برگزیدگان ششمین جشنواره بانوامین(ره) تجلیل شدند

تجلیل از پژوهشگران جشنواره بانو امین 6

برگزیدگان ششمین جشنواره بانوامین(ره) همزمان با آیین بزرگداشت هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم اختتامیه ششمین جشنواره بانو امین روز یکشنبه همزمان با آیین بزرگداشت هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم که حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام، خانم حقانی معاون پژوهش، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفیان رئیس اداره نظارت و بازرسی و آقای محجوبی معاون اداری مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور داشتند، برگزیدگان ششمین جشنواره بانو امین(ره) تجلیل شدند.

در بخش آثار چاپ شده، خانم‌ها طاهره عبداللهی، پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام و دانشجوی دکتری؛ نسرین انصاریان، پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام و دانش‌پژوه سطح  چهار تفسیر تطبیقی و همچنین فاطمه آزادی‌منش، دانش‌پژوه سطح سه رشته کلام اسلامی به عنوان برگزیده مورد تجلیل قرار گرفتند.

در بخش پایان‌نامه‌ها نیز خانم‌ها سمیه چهره آراء، دانش‌پژوه سطح سه فلسفه اسلامی؛ معصومه اسماعیلی موخر، دانش‌پژوه سطح  سه تعلیم و تربیت اسلامی؛ فاطمه السادات سادات فخر، دانش‌پژوه سطح سه ادبیات عرب؛ نجمه شاهرخی دانش‌پژوه سطح سه  فقه و اصول و علیاء الوائلی دانش‌پژوه سطح سه تفسیر و علوم قرآن شایسته تقدیر شدند.