نحوه کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان زلزله در سی سخت

کمک به زلزله زدگان

نحوه کمک‌های مردمی طلاب، روحانیون و خانواده‌های ایشان به مردم آسیب‌دیده از زلزله در سی سخت استان کهکیلویه و بویراحمد اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، راه‌های ارتباطی برای ارسال کمک‌های مردمی طلاب و روحانیون برای زلزله زدگان سی سخت از سوی مرکز خدمات حوزه علمیه قم و شورای هماهنگی نهادهای عالی حوزوی اعلام شد.

براساس این اطلاعیه، با توجه به زلزله اخیر در شهرستان سی‌سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد و خسارت‌های وارد شده به برخی از هم‌وطنان عزیز و وجود سرمای زایدالوصف در آن منطقه، طلاب و روحانیون عزیز و خانواده آنان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان از شیوه‌های زیر واریز نمایند.

- شماره کارت: ۵۰۴۱۷۲۱۰۷۱۲۶۴۸۲۵ به نام کمک به زلزله‌زدگان - مرکز خدمات کهگیلویه و بویراحمد

- واریز از طریق سامانه سخا - تبرعات - کمک به زلزله‌زدگان

همچنین طلاب می‌توانند کمک‌های غیر نقدی خود را به مرکز خدمات استان خود تحویل دهند.