دفاع از رساله علمی «معناشناسی واژه سیئه در قرآن با روش معناشناسی میدانهای معنایی»

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع معنا شناسی واژه سیئه در قرآن با روش معناشناسی میدانهای معنایی  شنبه25بهمن99ساعت بعد نماز ظهر

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «معناشناسی واژه سیئه در قرآن با روش معناشناسی میدانهای معنایی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی با موضوع «معناشناسی واژه سیئه در قرآن با روش معناشناسی میدانهای معنایی» با ارائه خانم زهرا فخر روحانی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رکعی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین میرزابابایی، مشاور این رساله علمی هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی و حجت‌الاسلام والمسلمین علی فتحی، داوری این رساله علمی را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز شنبه 25 بهمن ساعت بعد از نماز ظهر در اتاق جلسات ساختمان اداری آقایان برگزار می‌شود.