برگزاری نشست علمی _ آموزشی «نقش شئون معصومین در استنباط از نصوص دینی»

نشست علمی مرکز فقه و اصول 1

سلسله‌نشست‌های علمی _ آموزشی «نقش شئون معصومین در استنباط از نصوص دینی» ویژه طلاب رشته فقه و اصول برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سلسله‌نشست‌های علمی _ آموزشی «نقش شئون معصومین در استنباط از نصوص دینی» به همت گروه علمی فقه و اصول و مرکز تخصصی فقه و اصول جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

نخستین و دومین جلسه این سلسله‌نشست‌ها روز سه شنبه 23 و 30 دی ساعت 12:45 تا 14 در اتاق دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی برگزار می‌شود.

در دو جلسه نخست، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدرضی آصف آگاه، نگارنده اثر برگزیده همایش کتاب سال حوزه به ارائه مباحث این نشست می‌پردازد.

سرفصل های مطالب این دو نشست شامل شناخت انواع شئون معصومین مانند شأن تشریع، شأن بیان حکم، شأن مدیریت جامعه شیعیان و غیره، تأثیر شئون بر استظهار از متون روائی و تأثیر شئون در حل تعارض روایات هستند.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://engage.shatel.com/b/ufw-bre-njj-sul در این سلسله‌نشست‌ها شرکت کنند.