اداره دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

سلسله‌نشست‌های مجازی «بصیرت فاطمی» ویژه مبلغان و دانش‌آموختگان

بصیرت فاطمی

سلسله‌نشست‌های مجازی «بصیرت فاطمی» با حضور استاد علاسوند ویژه مبلغان و دانش آموختگان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام فاطمیه و سالگرد شهادت بزرگ‌مرد بصیر انقلاب اسلامی، شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، سلسله‌نشست‌های مجازی «بصیرت فاطمی» ویژه مبلغان و دانش آموختگان از سوی اداره امور دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این سلسله‌نشست‌ها، سرکار خانم فریبا علاسوند، استاد حوزه و دانشگاه با رویکرد خطبه‌محوری به تبیین ابعاد بصیرتی زندگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها می‌پردازد.

سلسله‌نشست‌های «بصیرت فاطمی» به مدت پنج جلسه روزهای سه شنبه ساعت 11 تا 12 تشکیل می‌شود و آغاز نخستین نشست از این سلسله‌نشست‌ها از هفته آینده، 16 دی ماه است.

علاقه مندان جهت ثبت نام در این جلسات می‌توانند تا پایان وقت اداری روز شنبه 13 دی، ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن های 02532112430 و یا 02532112437 تماس بگیرند و یا نام و نام خانوادگی، کد ملی، عنوان دوره و  شماره تماس خود را به شناسه کاربری @Montazeran_15 در پیام رسان ایتا ارسال کنند.