از سوی اداره امور دانش‌آموختگان برگزار شد:

نخستین همایش «مهارت‌های تبلیغی» در استان مازندران

همایش ساری

نخستین همایش از از سلسله‌همایش‌های «مهارت‌های تبلیغی» با حضور 50 نفر از طلاب ساکن استان های مازندران و گلستان در ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین همایش از سلسله‌همایش‌های «مهارت‌های تبلیغی» ویژه طلاب در حال تحصیل غیرحضوری و مجازی و مبلغان ساکن استان‌های مازندران و گلستان در ساری برگزارشد.

اداره امور دانش آموختگان با همکاری و مشارکت مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، همایش «مهارت‌های تبلیغی» را با محوریت «مهارت‌های پاسخگویی به سؤالات دینی» و«مهارت‌های ارتباطی» برگزار کرد.

این همایش روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 7 و 8 آذرماه به مدت دو روز با حضور 50 نفر از دانش‌آموختگان، طلاب در حال تحصیل غیرحضوری و مجازی و مبلغان ساکن استان‌های مازندران و گلستان در شهر ساری برگزار شد.

هدف از برگزاری همایش‌های «مهارت‌های تبلیغی»، آموزش مهارت‌های تبلیغی، برقراری ارتباط مستمر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با بانوان طلبه، ایجاد ارتباط پویا میان طلاب و همچنین ارتقای سطح معرفتی، بینشی، گرایشی و مهارتی افراد است.

در حاشیه همایش، از طلاب شرکت‌کننده که متقاضی تشکیل پرونده تبلیغی هستند، ارزیابی تبلیغی صورت گرفت.

همایش خانواده پایدار در ساری