نشست مجازی عقلانیت و زیست اخلاقی در مکتب حاج قاسم سلیمانی برگزار می شود

photo_2020-12-26_14-13-49

نشست تخصصی «عقلانیت و زیست اخلاقی در مکتب حاج قاسم سلیمانی» با مشارکت پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، پنل اخلاق و معنویت از سلسله نشست‌های علمی مشترک دومین همایش بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی؛ «مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن‌ساز» با همکاری مشترک گروه معارف اسلامی دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام و دانشگاه معارف اسلامی و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهراء علیهاالسلام و دبیری علمی دکتر بهادر شهریاری، استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه جامع امام حسین(علیه‌السلام) برگزار می‌شود.

در این نشست تخصصی «عقلانیت و زیست اخلاقی در مکتب حاج قاسم سلیمانی» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین دکتر مجید ابوالقاسم‌زاده، استادیار دانشگاه معارف اسلامی و رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهراء علیهاالسلام مورد بررسی قرار می گیرد.

این نشست روز یکشنبه 7دی‌ماه 1399 ساعت 10 به صورت مجازی از طریق لینک https://vc.isu.ac.ir/ch/imgt قابل دریافت است.

به شرکت‌کنندگان در این جلسه گواهی شرکت در نشست علمی ارائه می‌شود. علاقه مندان می توانند با گزینه مهمان وارد جلسه شوند و در قسمت پیام‌گذاری نام و نام خانوادگی، کدملی، دانشگاه محل خدمت(تحصیل) خود را مرقوم کنند.