از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود؛

نشست «ترسیم الگوی رفتار فردی و اجتماعی زن مسلمان به عنوان الگوی تمدن‌ساز در عرصه‌های بین‌الملل»

نشست علمی پژوهشی ترسیم الگوی رفتار فردی

نشست علمی پژوهشی «ترسیم الگوی رفتار فردی و اجتماعی زن مسلمان به عنوان الگوی تمدن‌ساز در عرصه‌های بین‌الملل» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رهدار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «ترسیم الگوی رفتار فردی و اجتماعی زن مسلمان به عنوان الگوی تمدن‌ساز در عرصه‌های بین‌الملل» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این نشست علمی پژوهشی در ادامه برگزاری سلسله نشست ها و کارگاه های هفته پژوهش برگزار می‌شود و حجت‌الاسلام والمسلمین احمد رهدار استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز یکشنبه 30 آذر ساعت 10 تا 12 به صورت آفلاین برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb/yoy۸۹۷ در این نشست شرکت کنند.