چهارمین جلسه دانش‌افزایی «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» برگزار شد

بررسی چالش‌های اخلاقی سقط جنین

اداره پاسخ به سؤالات دینی

چهارمین جلسه دانش افزایی اساتید پاسخگو با موضوع «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» به بررسی چالش‌های اخلاقی سقط جنین با ارائه بحث توسط دکتر رضایی اختصاص یافت.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین جلسه دانش افزایی اساتید پاسخگو با موضوع «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» با حضور15 استاد پاسخگو و 15 استاد، به صورت مجازی برگزار شد.

این جلسه باحضور دکتر محسن رضایی، عضو هیئت علمی دانشکده سلامت و دین برگزار شد که ایشان پس از ارائه مباحث جنین‌شناسی و تببیین مراحل تشکیل جنین از پیش از رویانی تا جنینی، به بررسی اخلاقی سقط جنین پرداخت.

وی در ادامه بحث تزاحم حفظ جان مادر و جنین ناهنجار مورد بررسی قرار داد و سپس مبانی سقط جنین در مکاتب فکری مختلف و اطلاق عنوان «انسان» به جنین در مکاتب الهی و غیر الهی را تبیین کرد.

پرسش و پاسخ‌هایی با موضوع ضرورت غربالگری، آسیب‌های ناشی از غربالگری، سونوگرافی داپلر و غیره پایان‌بخش این جلسه بود.